Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4

alt

 

Woensdag 17 september was het de 'dag van de sportclub'.

Ook onze jongens en meisjes toonden fier hun sportclub. Ze kwamen die dag massaal naar school in hun favoriete sportkledij of ze droegen het uniform van hun favoriete sportclub. Als school hechten we veel belang aan sport en beweging. Daarom willen we al onze leerlingen stimuleren om veel te sporten en te bewegen. De eenvoudigste en goedkoopste manier hiervoor  is 'buiten spelen'.

Zeker doen!

alt

 

Maandag 15 september start de lokale politie van Genk in samenwerking met de provincie Limburg, een thema-actie 'Veilig schoolverkeer'.

Onze schoolomgeving is rond de aankomst -en vertrektijden een druk 'verkeersknooppunt'. Om de veiligheid van de schoolgaande kinderen en jeugd te garanderen zijn zulke acties erg belangrijk. Deze actie duurt tot 10 oktober.

De lokale politie besteedt gedurende deze actie extra aandacht aan overtredingen, begaan zowel door volwassenen, jongvolwassenen en kinderen. In de schoolomgeving zal de politie bij volwassenen voornamelijk controleren op het dragen van de gordel, het foutief parkeren en op snelheid. De jongeren worden gecontroleerd op de technische eisen van hun fiets en op hun gedrag in het verkeer. Afgelopen week werden de fietsen van onze kinderen reeds gecontroleerd.

Meer info voor jullie als ouder kan je vinden in de brief van de gouverneur via deze link.

                             alt

 

                        alt

Woensdag 10 september organiseert de stad een officiële fietscontrole in onze school.

2 dingen zijn belangrijk:

  • kijk vooraf je fiets na (jullie kregen hiervoor reeds een briefje mee naar huis)
  • kom zeker die dag met de fiets naar school

We wensen iedereen alvast een milieubewust en veilig schooljaar toe!

 

 

alt

 
webmaster Johan De Cuyper