Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4

Wij wensen alle leerlingen alsook het personeel van onze school,

een super, welverdiende en fantastische vakantie toe!

 

Tijdens de vakantie is de school open voor alle info en inschrijvingen

tot vrijdag 3 juli 2015 en vanaf vrijdag 21 augustus 2015,

telkens van 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 15.30 (behalve woensdagnamiddag). 

              alt

 

Elk jaar opnieuw blijven we op het einde van het schooljaar met een heleboel gevonden voorwerpen zitten. Deze spullen krijgen gelukkig dan wel nog een nieuw leven via de vereniging Sint Vincentius

VANDAAR DEZE OPROEP

Kom tijdig kijken of er iets van jouw gezin ligt!

Alle gevonden voorwerpen kan je vinden in de eetzaal  (gangetje) van de Annunciadenstraat of in de gang van de Collegelaan. Deze zullen blijven liggen tot het einde van het schooljaar. Ook tijdens het laatste oudercontact kan je langsgaan.

                                             alt

 

De Bret doet massaal mee aan "Genk loopt".

rsz 1id815317-dsc-0004

Proficiat aan onze kinderen en leerkrachten voor hun sportieve inzet op "Genk loopt" op zondag 3 mei 2015.

Dank je voor de massale deelname!

 

Onze kinderen beseffen zeer goed dat zij het goed hebben. Jaarlijks doet onze school mee aan allerlei acties die zich inzetten voor kinderen en volwassenen die het heel wat moeilijker hebben. Zo helpen wij de Sint-Vincentiusvereniging, de parochiale missiewerking,…  Vorig schooljaar deden we mee aan de actie van het Rode Kruis “Bloed geven, doet leven”. Dit schooljaar werd er gekozen om ons steentje bij te dragen aan de vereniging Make a Wish. De leerlingen hebben samen met de leerkrachten allerlei acties op touw gezet. We verkochten:  paaseieren, koeken, zelfgemaakte popcorn en wafels, heerlijke hotdogs en warme chocolademelk. Deze acties hebben,  dankzij de steun van onze ouders en kinderen,  een mooi bedrag van 1500 euro opgeleverd. We zijn blij dat we de wens van een ziek kind kunnen vervullen.

rsz fotokrant

 

De politiezone MidLim startte vanaf 1 februari met mobiel verkeerstoezicht aan de scholen.  Wij geven hieronder een korte samenvatting van dit nieuw project.

Doel van deze info is om u in kennis te stellen van het aangekondigd mobiel verkeerstoezicht aan onze school.

Aangekondigd mobiel verkeerstoezicht:

De scholen alwaar toezicht zal uitgevoerd worden, ontvangen op voorhand een mail met vermelding van de week waarin de politie controles zal uitvoeren.  Per week worden twee schoollocaties voorzien en het aantal controles zal afhankelijk zijn van de beschikbare capaciteit in functie van de manifestaties en andere werklast bij de politie.  Het toezicht zal zich vooral concentreren rond parkeren, het gebruik van de veiligheidsgordel en kinderzitjes en het rijgedrag van de verschillende vervoermodi in het algemeen.

Wij moedigen de schooldirecties aan om de informatie over deze controles door te geven aan de ouders van de kinderen of dit verder te communiceren via de mediakanalen die beschikbaar zijn.

Niet aangekondigd verkeerstoezicht:

Enkele dagen of weken na het aangekondigd toezicht zal de politie opnieuw aan uw school verkeerscontroles uitvoeren zonder dat dit vooraf werd aangekondigd.  Het toezicht zal zich focussen op dezelfde verkeersfenomenen als hierboven reeds werd vernoemd.

Terugkoppeling van de resultaten:

Op het einde van ieder semester zullen de resultaten van de controles aan de individuele scholen teruggekoppeld worden via mail naar de school.

Planning aangekondigd verkeerstoezicht voor onze school:

Timing: Week: 18    van maandag 27/04/2015 tot en met vrijdag 1/05/2015

School: Genk, Annunciadenstraat 1+13 kleuter en lagere school – schooluren 08:30-12:05 + 13:25-15:20 aandachtspunt:  zoenzone te gebruiken met enige flexibiliteit.

 

SAMEN VOOR VEILIG VERKEER

 
webmaster Johan De Cuyper