Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4

Afgelopen week zijn onze jongens en meisjes van het 6de leerjaar in het sportcentrum gaan meedoen met het interscholen netbaltornooi. Onze ploegen zowel bij de jongens als bij de meisjes hebben mooie resultaten neergezet.

Deze ploeg kwam met een trofee naar de school. Onderweg trokken ze met meester Maarten een 'trofeeselfie.

Proficiat aan alle jongens en meisjes van het 6de leerjaar!

                       alt

 

alt

 

Onze vijfdeklassers en hun zes begeleiders zijn deze ochtend rond kwart voor acht veillig en wel terug gekeerd uit Oostenrijk.

Moe, maar zeer voldaan rusten onze sneeuwklassers vandaag nog een dagje uit. Ze zullen wel heel wat te vertellen hebben. We verheugen ons nu al op alle leuke en spannende verhalen die we maandag te horen krijgen...

Wij willen alle begeleiders bedanken om er weer zo een schitterende week van te maken, maar ook het oudercomité en alle ouders die deze sneeuwklassen mede mogelijk maken.

 

Onze 58 vijfdeklassers en hun 6 begeleiders hebben er een zalige week opzitten. De foto's die je kan zien op deze website liegen er niet om...

Sinds 19.45 is onze bus vanuit Neukirchen goed vertrokken richting België. De vermoedelijke aankomsttijd morgenochtend is 7.00.

Leg alvast je telefoon en de kettingtelefoon langs jullie bed... Jullie worden morgenvroeg allemaal zoals afgespoken telefonisch verwittigd dmv de kettingtelefoon.

We wensen onze sneeuwklassers een veilige rit huiswaarts.

Tot morgen!

 

Door te klikken op deze link kan je een filmpje zien waarop jullie schatjes wuiven...

 
webmaster Johan De Cuyper